1397/2/10 دوشنبه کارگاه کارآزمایی­ های بالینی و Good Clinical Practice موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (NIMMAD) در نظر دارد کارگاه آموزشی سه روزه کارآزمایی­ های بالینی و Good Clinical Practice را برگزار کند.

محتوای کارگاه: در این کارگاه به آموزش اصول طراحی‌های مختلف کارآزمایی بالینی و نکات اصلی متدولوژیک آن، پروتکل و گزارش نویسی استاندارد کارآزمایی بالینی، مفاهیم Good Clinical Practice (GCP) و قوانین و گایدلاین‌­های مرتبط با آن پرداخته می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر به برنامه کارگاه و فایل معرفی کارگاه مراجعه کنید.

مخاطبان: اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی، محققان پسادکترا، رزیدنت‌ها، داروسازان بالینی یا صنعتی و دانشجویان دکترای تخصصی که تمرکز پژوهش آنها بر کارآزمایی‌­های بالینی دانشگاهی یا در همکاری با بخش صنعت است.

زمان:  ۲۰-۱۸ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ (از ساعت ۸:۰۰ لغایت ۱۶)

ظرفیت: ظرفیت کارگاه ۲۵ نفر (+ ۵ نفر دانشجو) است.

هزینه شرکت در کارگاه: ۲۵۰ هزار تومان (تخفیف برای دانشجویان ۱۵۰ هزار تومان)

مهلت ثبت‌نام: شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه ساعت ۱۴ بعدازظهر

ثبت نام واطلاعات بیشتر: مراجعه به آدرس http://nimad.ac.ir/ صفحه آموزش پژوهش / کارگاه آموزشی RCT-GCP  و پرداخت شهریه آنلاین و نیز تکمیل فرم ثبت نام آنلاین

مکان کارگاه: تهران (جزئیات آن متعاقبا اعلام می‌شود.)

کارگاه کارآزمایی­ های بالینی و Good Clinical Practice