1397/2/10 دوشنبه معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت: ۵۰ درصد شرکت های دانش بنیان، تولیدات ملی خود را صادر می کنند معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهدشت، گفت: برای اجرایی شدن طرح های بین المللی، باید زیرساخت های لازم فراهم و افراد در زمینه همکاری های بین المللی توانمند شوند.

دکتر رضا ملک زاده در جلسه مشترک بررسی همکاری های بین المللی حوزه تحقیقات و فناوری، اظهار کرد: اجرای طرح های بین المللی از طریق توانمندسازی افراد و برقراری ارتباط اساتید و چهره های علمی کشور با اساتید و محققان مراکز تحقیقاتی کشورهای دیگر امکان‌پذیر خواهد بود.

معاون تحقیقات و فناوری با بیان این که توانمند سازی محققان، برای برقراری ارتباط و وجود زیر ساخت های لازم و اثرگذار، موثر است، تصریح کرد: در همین راستا، معاونت تحقیقات و فناوری در طول پنج سال گذشته، زیرساخت‌های متعددی را فراهم آورده و آموزش‌های استاندارد در سطح بین‌المللی متنوعی را در مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) ارائه داده است.

دکتر ملک زاده در خصوص شرکت های دانش بنیان، افزود: امروز در کشور ما در مسیر تولید ملی ۵۰ درصد شرکت های دانش بنیان صادرات دارند و به نوعی در اکثر شرکت ها نیز همکاری های خارجی برای ارتقای تولید ملی وجود دارد. باید در مسیر همکاری های بین المللی حوزه تحقیقات و فناوری، شرکت های دانش بنیان در قالب هیات های ایرانی حضور داشته تا بتوانیم در حوزه های سرمایه گذاری و همکاری ها گام های بهتر و بیشتری برداریم.

گزارش ثبت سرطان