1397/2/15 شنبه فراخوان جایزه 5 میلیون یورویی کمیسیون اروپا برای یافتن بهترین راه‌حل راه‌اندازی یک سیستم هشدار دهنده زودهنگام برای بیماری‌های همه‌گیر کمیسیون اروپا یک جایزه 5 میلیون یورویی برای یافتن بهترین راه‌حل راه‌اندازی یک سیستم هشدار دهنده زودهنگام برای بیماری‌های همه‌گیر در نظر گرفته است.

این جایزه یکی از شش جایزه شورای نوآوری اروپا (EIC) است که تحت برنامه‌ چشم‌انداز ۲۰۲۰ اجرا می‌شود. این جایزه برای توسعه یک سیستم نمونه اولیه هشدار دهنده مقیاس پذیر، قابل اعتماد و مقرون به صرفه با استفاده از داده‌های مشاهدات زمین و سایر انواع داده‌های جغرافیایی برای پیش‌بینی و نظارت بر شیوع بیماری‌های منتقل شونده از طریق حامل (vector-borne diseases) مانند مالاریا، تب زیکا، تب دانگ یا تب زرد می‌باشد.

اطلاعات بیشتر، شرایط و نحوه اقدام برای این جایزه پژوهشی در وبگاه مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (NIMAD) به نشانی http://nimad.ac.ir/page/46/Early-Warning-for-Epidemics آمده است.

همچنین تاکید می گردد جهت کسب هرگونه اطلاعات بیشتر و پیگیری این برنامه فقط از طریق وبگاه اصلی برنامه امکان پذیر است.

سیستم هشدار دهنده زودهنگام برای بیماری‌های همه‌گیر