1397/2/18 سه‌شنبه کارگاه یک روزه معرفی سامانه نوپا در روز 26 اردیبهشت برگزار می گردد. کارگاه یک روزه معرفی نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های پزشکی ایران (نوپا) در روز 26 اردیبهشت ماه برگزار می گردد.

این کارگاه یک روزه و مدرس آن، جناب آقای دکتر پیام کبیری ریاست محترم مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت می باشد.

همکاران محترم، جهت ثبت نام با سرکار خانم قمری با شماره تلفن های معاونت تحقیقات و فناوری، داخلی 409 تماس حاصل نمایند.
ضمنا لازم به ذکر است همراه داشتن لب تاپ برای شرکت کنندگان الزامی می باشد. برنامه برگزاری این کارگاه به شرح زیر می باشد:
جلسه اول: ساعت 8.30 الی 11 - سالن امام جواد (ع) معاونت تحقیقات - شرکت کنندگان: اعضا محترم هیات علمی علوم غیربالینی
جلسه دوم: ساعت 12 الی 14 - سالن آموزشی مرکز آموزشی درمانی ولیعصر (عج) - شرکت کنندگان: اعضا محترم هیات علمی علوم بالینی

سامانه نوپا